Накрайници 3/8 и 1/2, 40части - TOPTUL

 Накрайници 3/8 и 1/2, 40части - TOPTUL
Производител: Toptul
Код на продукт: GAAD4002
Наличност: 24
Цена: 66.99лв. 63.00лв.
с ДДС: 63.00лв.
К-во:     - ИЛИ -   Добави към любими
Сравни

Дванадесетограми звезди: M5, M6, M8, M10, M12

Дванадесетограми звезди удължени: M5, M6, M8, M10, M12

Шестограми: 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12мм.

Шестограми удължени: 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12мм.

Шестограми звезди: Т20, Т25, Т30, Т40, Т45, Т50, Т55

Шестограми звезди удължени: Т20, Т25, Т30, Т40, Т45, Т50, Т55

Държач 3/8 10мм.(Н)

Държач 1/2 10мм.(Н)

Накрайниците намират своето място в инструментариума като ръчни инструменти, които служат като приставки, добавящи се към отвертките. В зависимост от естеството на работа и целите се използват два вида накрайници, тоест делят се на: кръстат или прав накрайник.

Накрайници могат да се добавят и към най-различни аксесоари, които в случая се харектеризират с изключително улеснено ползване и съхранение. По отношение на сменянето им то става много бързо и лесно. Съществуват обаче и други видове накрайници, а именно: двустраннен кръстат накрайник, магнитизатор, който също може да изпълнява ролята на накрайник, предназначен специално за електрически контакти, двустранен плосък накрайник, както и двустранни накрайници тип шестограм. Благодарение на оцветените върхове на инструмента всеки може лесно и бързо да се ориентира по отношение на нужната приставка за определената цел. Всичките видове накрайници са изработени по безупречен начин; материалът, от който се изработват е висококачествен, следователно са налице сигурност, надеждност и не на последно място практичност при продължителна работа.

Благодарение на удобната дръжка захватът е стабилен, инструментът не се приплъзва, което означава, че процесът на работа не се бави. Хром-ванадиевата стомана като материал се свързва със надеждност, издръжливост и якост срещу корозия на инструментите. Като предимство може да се отбележи удобството при работа, което осигурява накрайникът тип шестограм заради възможността да се работи под ъгъл 25 градуса.

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу:При нас ще намерите огромен набор от ръчни инструменти, специализирани инструменти, авто инструменти, както и много други изделия, необходими на потребителите, любителите и специалистите в бранша. Ако се нуждаете от съвет при покупката на инструмент, свържете се с нас по телефона или ни изпратете съобщение - нашият компетентен и опитен екип ще ви помогне да направите правилния избор.

Разработка и копирайтинг услуги от Webselo.com