Условия и правила

Поръчка:

Заявката на продукти  става след регистрация на сайта на он-лайн магазина.

Начини на плащане:
- Чрез наложен платеж на куриерската фирма при доставка;
- По банков път чрез превод на сметката на фирмата. / Предварително договаряне на информация за банковите сметки на фирмата./ Доставката ще бъде направена след получаване на превода.

Доставка:

Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени през www.instrumenti.org, www.instrumenti.net и www.toptul.bg ще пътуват към Вас с куриер на Speedy или Rapido. Вие може да изберете доставка на адрес или до офис на куриера.

Срока на доставка до 3 работни дни .
Всички цени са с включено ДДС

Потребителят има право да върне заявената стока в рамките на четиринадесет работни дни, считано от датата на покупката.

Потербителят може да упражни това си право в случай, че е съхранил продукта във вида, в който го е получил от куриера, не е ползван, не е с нарушена и увредена опаковка. Връщането на продуктите е за сметка на потребителя! Доставчикът си запазва правото на промени в сайта по отношение на цени, оферти и друга информация.

При нас ще намерите огромен набор от ръчни инструменти, специализирани инструменти, авто инструменти, както и много други изделия, необходими на потребителите, любителите и специалистите в бранша. Ако се нуждаете от съвет при покупката на инструмент, свържете се с нас по телефона или ни изпратете съобщение - нашият компетентен и опитен екип ще ви помогне да направите правилния избор.

  • toptulreklama
Разработка и копирайтинг услуги от Webselo.com