JJAL1208 - Двучелюстна скоба за лагери 80мм. toptul за 86.51 лв.

  • Специализирани инструменти / Ходова част и окачване / Двучелюстна скоба за лагери  80мм. toptul
  • 86.51 лв.

JJAL1208 - Двучелюстна скоба за лагери 80мм. toptul за 86.51 лв.

Двучелюстна скоба за лагери 80мм. toptul

Изработена от хром-ванадиева стомана;

Конструкция от подвижно рамо с постоянно успоредни челюсти;

Дължина 80мм;

Разстояние при захващане отвън W1 30-80mm;

Разстояние при захващане отвътре W2 90-150mm;

 

Премахването на лагери от тяхното легло винаги е изключително трудна задача, защото понякога, те биват набивани с такава сила, че много трудно бихте ги махнали. Често подръчните материали и ключове не са достатъчно добри, за да премахнат лагерите и се налага да измислите друго решение на проблема с ваденето. То е точно пред вас. Тази двучелюстна скоба, много лесно, ще се справи с премахването на лагерите от оста, на която са поставени.

Използва се с огромна лекота. Просто захващате лагера за двете рамена на скобата, поставяте средата върху оста, за която се държи лагера и щом се уверите, че всичко е добре захванато и няма да изхвръкне и да направи щети или дори да повреди лагера, започвате да навивате горната част и със силата на избутването бавно изваждате лагера. Не бързайте да въртите, защото може да причините излишни повреди по оста или дори да повредите лагера. Внимателно с плавни завъртания, навивайте болта в центъра и щом се уверите, че лагерът е извън леглото си, можете да махнете скобата и да издърпате лагера.

Instrumenti.net предлага Двучелюстна скоба за лагери 80мм. toptul и други ръчни авто инструменти в категория Ходова част и окачване

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  Добър     Лош