Спирачна система

Спирачна система

Наличието на изправна спирачна система осигурява сигурното и безопасно шофиране на автомобила.Това налага използването на специализирани инструменти при нейните ремонт, одръжка и обслужване.Има специализирани инструменти както за дисковите спирачки-комплекти за събиране на спирачните апарати, така и за барабанните-клещи за зглобяване на апаратите и сепаратори за барабани.Също така съществуват и инструменти за обезвъздушаване на спирачната система, и такива за изработване на нови тръбопроводи.Повечето инструменти за спирачната система представляват комплекти с различни накрайници за различните автомобили, организирани в куфарчета, за по-лесна пренасяне и съхранение.

Инструменти Нет предлага богато разнообразие от професионални инструменти за сперачната система, предназначени за повечето марки автомобили.

Показване: Списък / Икони
Показване:
Подреждане по:
Клещи за задни спирачни апарати
Клещи за сглобяване на задни спирачни апарати. ..
30.80лв.
с ДДС: 30.80лв.
Комплект за спирачни апарати 2ч.
Комплектът е предназначен за връщане на буталата на спирачните цилиндри при смяна на накладките. ..
53.00лв.
с ДДС: 53.00лв.
Набор избивачи 6 части TOPTUL
Комплект избивачи 6части TOPTUL 2,3,4,5,6мм и 8мм. ..
25.50лв.
с ДДС: 25.50лв.
тръборез и двоен разширител Toptul
Подходящ за изработване на спирачни тръбопроводи, горивопроводи, тръби на климатични и охладителни..
101.20лв.
с ДДС: 101.20лв.

При нас ще намерите огромен набор от ръчни инструменти, специализирани инструменти, авто инструменти, както и много други изделия, необходими на потребителите, любителите и специалистите в бранша. Ако се нуждаете от съвет при покупката на инструмент, свържете се с нас по телефона или ни изпратете съобщение - нашият компетентен и опитен екип ще ви помогне да направите правилния избор.

Разработка и копирайтинг услуги от Webselo.com