GAAI0402 - Гайкоцепи, комплект 4 части - TOPTUL за 86.63 лв.

  • Ръчни инструменти / Комплекти ръчни инструменти / Гайкоцепи, комплект 4 части - TOPTUL
  • 86.63 лв.

GAAI0402 - Гайкоцепи, комплект 4 части - TOPTUL за 86.63 лв.

С този комплект лесно ще отстранявате раждясали или захабени болтове и гайки.

Комплектът съдържа:

9-12мм. , 12-16мм. , 16-22мм. , 22-27мм.

Кутията за съхранение на инструменти представлява контейнер с корпус във форма на правоъгълник, който има дъно, капак, различни отделения за организиране на инструментите и солидни стени. Кутията служи както за съхраняване на ръчните инструменти, така и за пренасянето на инструменти и дребни детайли.

На съвременния пазар за инструменти могат да се открият няколко различни вида кутии за инструменти. Най-популярни сред тях са кутиите-кейсове, които приличат на малки куфарчета. По вътрешността на стените им обикновено се разполагат държатели за отвертки, гаечни ключове и други ръчни инструменти. За удобство при пренасяне на кейса в горната си част той е оборудван със специална дръжка.

Сред най-полезните характеристики на кутията за инструменти е икономисването на пространство. Организирането на инструментите в кейс спестява цялото онова място, което е нужно на домашния майстор да ги нареди по рафтове и плотове. Не на последно място кутията за инструменти предпазва инструментите от прах и мръсотия.

Комплектът гайкоцепи с марката TOPTUL се състои от 4 части, организирани в специален кейс. С този комплект лесно ще отстранявате ръждясали или захабени болтове и гайки. Комплектът съдържа: 9-12 мм, 12-16 мм, 16-22 мм, 22-27 мм гайкоцепи.

Instrumenti.net предлага Гайкоцепи, комплект 4 части - TOPTUL и други ръчни авто инструменти в категория Комплекти ръчни инструменти

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  Добър     Лош