JJAE0612 - Инструмент за вадене на щипки на кори Toptul 115мм. за 10.50 лв.

  • Ръчни инструменти / Други / Инструмент за вадене на щипки на кори Toptul 115мм.
  • 10.50 лв.

JJAE0612 - Инструмент за вадене на щипки на кори Toptul 115мм. за 10.50 лв.

Инструмент за вадене на щипките и скобите на корите Toptul.

  • Отстранява щипките без да ги чупи;
  • Изработен от висококачествена хром-никел-молибденова стомана;
  • Ергономична дръжка с добър захват;
  • Дължина 115мм.;
  • Разтояние между зъбите 6,2мм.;

 

Инструментът за вадене на щипки на автомобилни кори е специализиран ръчен инструмент, който е целенасочен при нуждата от изваждане на скоби или щипки от корите на автомобилите. Всеки един автомобил има вътрешни пластмасови кори, които са захванати за вратата с щипки или скоби. При нужда от сваляне на корите имате нужда точно от този инструмент, чрез който ще ги извадите внимателно без да наранявате или счупите щипките. При употребата на друг инструмент вид инструмент е напълно възможно да счупите не само щипките или скобите, а да нараните и самите кори.

Ръчният инструмент е с марка Toptul и напободява друг ръчен инструмент „кози крак”. Изработен е от висококачествена хром-никел-молибденова стомана, която го прави здрав при по-дълга работна употреба. Притежава ергономична дръжка с удобен захват, който позволява да използвате инструмента дълго време без да Ви се протрие ръката. Ръчният инструмент е с дължина 115 мм, което е 11.5 см. Разстоянието между зъбите на инструмента, с които се захващат щипките и скобите е 6.2 мм. Важно е инструментът да се използва по предназначение, защото има възможност той да се счупи и да стане неизползваем.

При употреба е нужно да знаете къде точно се намират скобите или щипките, след това внимателно да повдигнете кората и да вкарате инструмента, с който да ги издърпате една по една.

Instrumenti.net предлага Инструмент за вадене на щипки на кори Toptul 115мм. и други ръчни авто инструменти в категория Други

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  Добър     Лош